Duurzaam (t)huisadviesMaatwerkadvies

Uw motivatie centraal

Niet alle woningen lenen zich voor elk type maatregel. Ook kan de motivatie voor het treffende van verduurzamende maatregelen voor iedereen anders zijn. Bij elke motivatie horen andere maatregelen. Daarom beginnen wij een advies gesprek bij voorkeur aan de (digitale) keukentafel. Mogelijke motivatie om maatregelen te nemen:

  • Comfort, maatregelen tegen kou, tocht, koude voeten of juist oververhitting
  • Klimaat, de co2-voetafdruk wordt een steeds belangrijker thema in onze samenleving. Iedereen zal vroeg of laat zijn steentje moeten bijdragen.
  • Financiële motivatie, stijgen uw energielasten jaar naar jaar? Of wilt u rendabel investeren omdat uw spaargeld op de bank niets meer opbrengt? Met zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kunt u op uw maandelijkse energielasten besparen. Maar met een goed label krijgt u mogelijk  ook korting op uw hypotheek.

Duurzaam (t)huisadvies vind het belangrijk om bij advies over verduurzamende maatregelen te kijken naar zowel de technische als de financiële mogelijkheden in combinatie met persoonlijke motieven. Bij een adviestraject nemen wij dan ook de tijd om al deze zaken zorgvuldig te verkennen. Zo komen wij altijd tot een passend eindproduct.

Zit u met vragen, twijfels of andere belemmeringen? als onafhankelijke partner richten wij ons op uw motieven, uw woning en financiële ruimte. Schroom niet om contact te leggen, wij helpen u graag verder.