Duurzaam (t)huisadviesOver ons

Goede keuzes

Energie wordt duurder, we moeten van het aardgas af en voldoen aan het klimaatakkoord van Parijs. Isoleren, energie opwekken, elektrisch rijden… Kan ik wel terug-leveren op het net of moet ik óók een thuis-batterij aanschaffen? Er is tegenwoordig zó veel gaande op het gebied van energie en verduurzaming dat het voor een professional soms al een uitdaging is om bij te blijven. Laat staan voor de gewone particuliere huiseigenaar. In het oerwoud aan mogelijkheden, spookverhalen en lokkertjes valt het niet mee om keuzes te maken. Laat staan de goede keuzes. Dus doen veel mensen liever nog even niets. Dat is jammer, vinden wij bij Duurzaam (t)huisadvies. Want er zijn eigenlijk altijd mogelijkheden. Wij verschaffen dan ook graag inzicht en helpen u zo verantwoorde keuzes te maken. Altijd afgestemd op uw motieven én uw woning.

Begin 2021 zijn we daarom gestart met Duurzaam (t)huisadvies. Want iedereen krijgt vroeg of laat met de energietransitie te maken. Inzicht in wat je kan doen en waar je beter nog even mee kan wachten is belangrijk om goede keuzes te maken.

Tevens maakt iedereen keuzes op basis van zijn/haar eigen overwegingen. Dit vinden wij dan ook van groot belang bij Duurzaam (t)huisadvies.

Wij zijn er van overtuigd dat duurzame keuzes hand in hand moeten gaan met:

  • Persoonlijke motieven;
  • Technische mogelijkheden;
  • Beschikbaar budget.

Duurzame keuzes

Wij zijn dan ook van mening dat maatregelen die bij u passen, pas echt duurzame keuzes zijn. Daar helpen wij dan ook graag bij. Met Sallandse nuchterheid, deskundigheid en up-to-date kennis staan wij altijd voor u klaar.

Ieder huis een duurzaam (t)huis.

Lees meer actuele informatie op Facebook en LinkedIn.